Seyircilerden Berkay'a tepki

Ünlü şarkıcılardan biri olan Yıldız Tilbe, Harbiye Cemil Topuzlu Açikhava Sahnesi içerisinde başlatmış olduğu  konser serisine hiç bir şekilde hız kesmeden devam etmekte.

Seyircilerden Berkay'a tepki


Ünlü şarkıcılardan biri olan Yıldız Tilbe, Harbiye Cemil Topuzlu Açikhava Sahnesi içerisinde başlatmış olduğu  konser serisine hiç bir şekilde hız kesmeden devam etmekte. Tilbe'yi dinlemek için gelen kişilerin arasında ünlü popçulardan Berkay ile birlikte eşi Özlem Ada'yla ön sıralar içerisinde yerlerini aldı. Fakat genç şarkıcının maske takmamış olması dinleyicilerin tepkisine sebep olmuş durumda.


Ünlü şarkıcılardan biri olan Yıldız Tilbe, geçmiş olduğumuz akşam konser serisinin dördüncüsüyle beraber Harbiye Cemil Topuzlu Açikhava Sahnesi içerisindeki yerini almış oldu. Tilbe, unutulması zor parçalarının yanı sıra dansları sayesinde hayranlarına çok harika zamanlar yaşattı. Milliyet gazetesinde yer alan bir habere bakılırsa, Konserden önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldız Tilbe bu açıklamasında; ''Tüm rekorları kırmış durumdayım. Mekanın sahibi, sahne üzerinde kimse odur. Mekan sahnedeki herkesin arkadaşlar'' ifadelerine yer verdi.

Neşesi bayağı yerinde bulunan 54 yaşında olan ünlü şarkıcı, taşlı terliklerinden dolayı da dikkat çekmiş oldu. Konseri izlemek için eşi Özlem Ada Şahin'le beraber gelmiş olan Berkay, en ön sorada yerini almış oldu. Koronavirüs tedbirlerinin dahilinde maske takması gerekli olan genç popçunun, bütün uyarılara karşın maske takmamış olması da dikkat çekmiş oldu. Konseri izlemek için gelenler, Berkay'a ''Bu alınmış olan yasağa herkes uyum sağlayacak. Uymayanlar da dışarı çıksın'' ifadeleriyle tepki göstermiş oldu.

Berkay Şahin ise seyirciler tarafından yapılan sitemini duymamazlıktan gelerek bütün konseri maskesiz bir şekilde  izledi. Geçmiş olduğumuz ay salgından sonra ilk defa hayranlarıyla buluşmuş olan Berkay'ın konseri esnasında maske ile birlikte sosyal mesafe kuralına uyulmadığından konseri polis  ekipleri basmış ve bunun sonrasında çok tatsız anlar yaşanmış idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.