Trump petrol kriziyle alakalı yorumda bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı  görevinde bulunan Donald Trump, New York borsası üzerinde meydana gelen düşüşten sebebiye basının yanı sıra Rusya ve Suudi Arabistan arasında yer alan petrol fiyatı tartışmasını da sorumlu tutmuş durumda.

Trump petrol kriziyle alakalı yorumda bulundu


Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı  görevinde bulunan Donald Trump, New York borsası üzerinde meydana gelen düşüşten sebebiye basının yanı sıra Rusya ve Suudi Arabistan arasında yer alan petrol fiyatı tartışmasını da sorumlu tutmuş durumda. Trump, petrol fiyatları üzerinde meydana gelen düşüş ile birlikte New York borsasının bu sabah saatlerinde çok  sert bir düşüşle açılmış olması konusunda Twitter hesabı üzerinden çok önemli açıklamalarda bulunmuş oldu. 

Petrol fiyatları üzerinde meydana gelen düşüşün tüketiciler yönünden çok iyi bir şey olduğunu da belirten Trump daha sonrasında ise; ''Suudi Arabistan ile birlikte Rusya, petrol akışının yanı sıra fiyatları üstüne tartışmakta. Bu ve tamamen yalan olan haberler, borsa üzerindeki düşüşün sebebidir'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Geçmiş olduğumuz sene 37.000 tane amerikalının grip sebebiyle yaşamını kaybettiğini ifade eden Trump daha sonrasında ise; ''Gripten dolayı her sene 27.000 ila 70.000 tane Amerikan yaşamını yitiriyor. Hiçbir şey  kesinlikle kapanmıyor, yaşam ile birlikte ekonomi  de yoluna devam etmekte. Şu zamanlarda Amerika Birleşik Devletleri içerisinde 546 tane teyitli Covid-19 vakasıyla birlikte 22 tane  ölüm mevcut. Bunu da güzelce  bir düşünün!'' şeklindeki ifadesine yer verdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.