İngiltere içerisinde bur alma fırsatı

İngiltere içerisinde yükseköğretim amacı ile GREAT burs programından 17 tane öğrenciye toplamda 350.000 sterlin tutarına bir destek sağlanmış olacak.

İngiltere içerisinde bur alma fırsatı


İngiltere içerisinde yükseköğretim amacı ile GREAT burs programından 17 tane öğrenciye toplamda 350.000 sterlin tutarına bir destek sağlanmış olacak.

British Council isimli büyük organizasyon İngiltere içerisinde 9 tane üniversiteyle beraber hayata geçirmiş olduğu GREAT Burs Programı, 17 tane öğrenciye lisans ile birlikte lisansüstü burs imkanı sunmakta ve toplamda 350.000 sterlin tutarında burs desteği sağlamış olacak.

Okulların senelik ücretlerini kapsayacak bir şekilde 12.500 ila 26.000 sterlin tutarında değişmekte olan tutarlarda bulunan burslar, İngiltere içerisinde lisans veyahut lisansüstü eğitim almak maksadıyla finansal destek arayışı bulunan Türk öğrencilerle ilgili çok önemli bir fırsat oluşturmuş oluyor.

Burs programı ise 3 tane lisans, 13  tane yüksek lisans ve 1 tane doktora programının 1 senelik eğitim ücretini kapsayacak bir şekilde düzenleniyor. Öğrenciler ile İngiltere ile birlikte Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda’da da yer alan 9 tane üniversitenin sunmuş olduğu mühendislik ile birlikte hukuk, sanat ile tasarım, işletme, biyoloji bilimleri, bilgi teknolojileri ve pek çok farklı alanda yer alan eğitim programlarına da başvuruda bulunabilir.

British Council organizasyon ise, Birleşik Krallık'ta yer alan uluslararası eğitim ve de kültürel fırsatlardan sorumlu durumdaki en büyük organizasyon olarak öne çıkıyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.