Okulların puanlarıyla hizmet alanlarına güncelleme yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenler için fazlası ile önemli bir durumda olan okulların hizmet alanıyla birlikte puanlarını resmi bir şekilde güncelledi.

Okulların puanlarıyla hizmet alanlarına güncelleme yapıldı


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenler için fazlası ile önemli bir durumda olan okulların hizmet alanıyla birlikte puanlarını resmi bir şekilde güncelledi. Gerçekleştirilmiş olan bu yeni düzenlemeler ise, Tebliğler Dergisi içerisinde resmi bir şekilde yayınlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'nın Aralık Ayında çıkan Tebliğler Dergisi içerisinde yer alan açıklamaya bakılır ise, Milli Eğitim Bakanı  görevinde bulunan Ziya Selçuk'un onayı ile birlikte okulların puanları ve hizmet alanları resmi bir şekilde güncellendi. Yeni atanması yapılacak veyahut yer değiştirmeyi talep eden öğretmenler için  çok önemli olan bu düzenlemeyle beraber  hizmet alanı, hizmet bölgesi, hizmet puanı ve yerleşim yeri değiştirilmiş durumdaki eğitim kurumları ile öteki eğitim kurumlarının listesi resmen açıklandı.

Aralık ayı içerisinde yayınlanan Tebliğler Dergisi içerisinde şu ifadelere de çok açık bir şekilde yer verildi;
''Eğitim ve öğretime yeni açılmış olan veyahut dönüştürülmüş durumda bulunan eğitim kurumları ile bulunmakta oldukları yerleşim yerinin idari bağlılığının ve benzeyen sebepler ile hizmet alanının değişmesi uygun görülmüş durumdaki kurumların valilikler tarafından elektronik ortam içerisinde gerçekleştirilen tekliflerinin değerlendirilmesi sonrasında hizmet alanları resmi bir  şekilde ve açıkça tekrardan belirlenmiştir.'' ifadeleri resmi bir şekilde yer aldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.