10 Lira tutarındaki bir fiyata sabitlendi

Ordu ili içerisinde, denizlerden avlanmış olan balık çeşitlerinin fiyatları 10 Türk Lirası tutarında sabitlendi, vatandaşlar ise balıkçılara akın etmeye başladı.

10 Lira tutarındaki bir fiyata sabitlendi


Ordu ili içerisinde, denizlerden avlanmış olan balık çeşitlerinin fiyatları 10 Türk Lirası tutarında sabitlendi, vatandaşlar ise balıkçılara akın etmeye başladı.

Karadeniz bölgesi içerisinde güzel geçmiş olan hava şartlarının sonrasında denizlerde kolay avlanmakta olan balıkçıların yüzü gülmeye başladı. Bir zamandır bol bir miktarda çıkan balıklar, tüketicilerin yüzünü güldürdüğü kadar balıkçıların da yüzlerini güldürmüş oldu. Denizden avlanmış olan balık çeşitlerinin fiyatınında 10 Türk Lirası tutarında sabitlenmiş olması, vatandaşların balıkçılara akın etmesine sebep oldu.

Ordu ili içerisinde balıkçılık yapmakta olan Aziz Ceylan, denizden avlanmakta olan bir takım balık çeşitlerinin 10 Türk Lirası tutarından satışa sunulmuş olduğunu ve müşterilerin fazlasıyla istek göstermiş olduğunu ifade etti. Balıkların nerede ise dip fiyattan satılmakta olduğunu aktaran Ceylan ise; ''Mezgit ile birlikte istavrit, kefal ve tirsi balığı şu zamanlarda fazlasıyla bol çıkmakta. Hamsiler şu an içerisinde Gürcistan tarafına gittiğinden dolayı çok bir hamsi kalmadı. Deniz balıkları şu an içerisinde tezgahlarda hamsi balığının yerini almış oldu. Tezgahlar  ise balıklarla birlikte şenlendi ve fiyat uygun  bir tutarda olduğu müddetçe de isten çok fazla. Balıkların  fiyatları yükselişe geçtiği durumda talepler düşmektedir'' ifadelerine yer verdi.

Balıkçılardan Ceylan ise, mezgit ile birlikte istavrit,  kefal ve tirsi balıklarının kilogram fiyatının 10 Türk Lirası tutarından satılmakta olduğunu hatırlatarak, fiyatların bir zaman boyunca bu şekilde süreceğini ummakta olduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.