%50 Oranındaki indirim bitiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi içerisinden alınmış olan bilgiye bakılır ise, HAVAİST'in sağlamış olduğu ulaşım hizmetinde yeni bir dönem başlamakta.

%50 Oranındaki indirim bitiyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi içerisinden alınmış olan bilgiye bakılır ise, HAVAİST'in sağlamış olduğu ulaşım hizmetinde yeni bir dönem başlamakta. HAVAİST'e ait otobüsler, 1 Ocak tarihi itibariyle daha öncesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'nin tarafından belirlenmiş olan ücret tarifesine göre hizmet vermeyi sürdürecek.

31 Ekim tarihi içerisinde seferlerine başlamış olan HAVAİST otobüsleri, geçmiş olan zaman zarfında İstanbul Havalimanı' içinde yolcularla birlikte çalışanların ulaşım ihtiyaçları da dikkate alınıp, planlanmış olan 5 farklı hatta ilave seferlerde dahil günlük ortalama bir bir şekilde 65 tane sefer gerçekleştirdi.

Hatlar ise, İstanbul ilinin tamamında 16 tane ilçe sınırının içinde 20 tane merkezden yolcu alımı yapabilecek bir şekilde planlandı. Ulaşım hizmetinin başlamış olduğu tarihten bugüne kadarki zamanda, 62 gün içerisinde, %50 indirimli tarifeyle beraber 5 farklı hatta 3.200 tane sefer gerçekleştirilerek 31.296 tane de yolcu taşınmış oldu.

İstanbul Havalimanı'nın açılış kapasitesine göre de seferlerini arttırmış olan HAVAİST, mevcut durumdaki 16 tane uçuşla alakalı olarak hizmet vermekte. Türk Hava Yolları'nın 9 Ocak tarihi itibariyle uçuş ağını 50 taneye  çıkartacak olduğunu da dikkate almış olan HAVAİST, otobüslerle birlikte sefer sayılarını da artırma konusunda bir plan yaptı. 9 Ocak tarihinden sonra İstanbullulara, 27 tane otobüsle beraber günlük 100 tane sefer gerçekleştirilerek ulaşım hizmeti verilmiş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.