Galaxy S10 modeli tasarımından ötürü çok konuşulacak

Çok uzun bir zamandan beri sızıntı haberlerine konu olmayı başaran Galaxy S10 modeliyle alakalı yeni detaylarda hiç bir şekilde hız kesmeden gelmeyi sürdürmekte..

Galaxy S10 modeli tasarımından ötürü çok konuşulacak


Çok uzun bir zamandan beri sızıntı haberlerine konu olmayı başaran Galaxy S10 modeliyle alakalı yeni detaylarda hiç bir şekilde hız kesmeden gelmeyi sürdürmekte.. Bu senenin en fazla merak edilmekte olan akıllı telefonlarından bir tanesi durumundaki Samsung Galaxy S10 serisi, bilmekte olduğunuz gibi Şubat 2019 tarihinde resmi bir şekilde lanse edilmiş olacak.

Her sene gerçekleştiği gibi bu senede fazlasıyla iddialı bir cihaz ile karşımıza çıkmaya hazırlanmakta olan Samsung şirketi, bilmekte olduğunuz üzere Galaxy S10 modeliyle tasarım anlayışını tamamen yenilemiş olacak

En son ise Galaxy S8+ modeliyle karşımıza, Infinity Display  ismine sahip ekran tasarımıyla çıkmış olan teknolojinin devi, şimdi de Infinity-O  isimli ekran tasarımıyla karşımıza çıkmak için hazırlık yapıyor. Bugün gerçekleşmiş olan gelişmeye bakılırsa da Concept Creator, son dönemler içerisinde Samsung şirketine yakın kaynaklar tarafından gün yüzüne çıkartılmış olan bilgilere bakılırsa Galaxy S10 modeli ve S10 Plus modeline ait bir konsept tasarımı hazırlamış oldu.

Concept Creator tarafından hazırlanmış olan konsept tasarımlarına şu şekilde bir göz gezdirecek olursak, tasarımların son zamanlar içerisinde gün yüzüne çıkartılmış olan detaylarla örtüşmekte olduğunu görüyoruz.

Hemen haber görselinden de açıkça görebilecek olduğunu gibi Galaxy S10 Plus modelinin ön paneli içerisinde bizleri, daha önce gerçekleştirilen sızıntılarda olduğu gibi ekranın üzerine gömülü 2 tane ön kamera karşılamakta.  Bu hariç olarakta her 2 modelde de 3'lü bir arka kamera kurulumuna yer vermiş olan Samsung şirketi, bu sene kullanıcılarına çok daha farklı bir kamera deneyimi sunabilmeyi hedeflemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.