Akbank konut kredisiyle alakalı faizleri indirdi

Akbank yapmış olduğu açıklamayla konut kredisindeki faizi %1,17'ye indirdiğini duyurdu.

Akbank konut kredisiyle alakalı faizleri indirdi


Akbank yapmış olduğu açıklamayla konut kredisindeki faizi %1,17'ye indirdiğini duyurdu.

Banka tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise, avantajlı bir durumdaki ürünleri ve hizmetleri sayesinde müşterilerine çok daha değişik çözümler sağlamakta bulunan Akbank, konut kredisi konusunda da kredinin tutarından bağımsız bir şekilde %1,17'den başlayacak faiz oranları sunmakta. Akbank'ın müşterileri, talepleriyle birlikte tercihlerine bakarak uygun ödeme seçenekleri arasından da yararlanabiliyorlar.

Açıklama içerisinde görüşlerine yer verilmiş olan Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Bülent Oğuz, banka müşterilerinin bütün finansal durumdaki ihtiyaçlarını en iyi koşullarla karşılamayı temel bir ilke şeklinde benimsemiş olduklarını ifade etti.

Oğuz açıklaması içerisinde; ''Müşterilerimizin finansal durumda yer alan ihtiyaçlarını en iyi koşullarla sağlayabilmek amacıyla ekonominin değişiklik gösteren koşullarını yakınen takip ediyor ve harekete geçmiş oluyor. Bu refleksimiz ile birlikte 5 ila 10 senelik bir vade aralığında yer alan konut kredisindeki faiz oranlarımızı %1,17 oranına kadar çekip müşterilerimizin hayallerinde yer alan eve kira ödüyor gibi taksitlerle kavuşabilmelerinin önünü açmış olduk.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Bülent Oğuz ayrıca, ülke içerisindeki ekonominin canlanması, yüksek orana sahip ve  çok daha istikrarlı bir büyüme düzeyine ulaşılabilmesi amacıyla Akbank'ın çalışmalarını ara vermeden devam ettirdiğine de vurgu yaptı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.