Altın rekora bir türlü doymamakta

Her geçtiğimiz gün çok daha yeni bir rekor kırmayı başaran altının gramının satış fiyatı bugüne ise çok büyük bir rekorla başlamış durumda. Gram altının fiyatı 418 Türk Lirası tutarıyla bütün zamanların en üstteki seviyesini görmüş olmasının sonrasında şu zamanlarda ise 417 Türk Lirası tutarından işlem görmekte.

Altın rekora bir türlü doymamakta


Her geçtiğimiz gün çok daha yeni bir rekor kırmayı başaran altının gramının satış fiyatı bugüne ise çok büyük bir rekorla başlamış durumda. Gram altının fiyatı 418 Türk Lirası tutarıyla bütün zamanların en üstteki seviyesini görmüş olmasının sonrasında şu zamanlarda ise 417 Türk Lirası tutarından işlem görmekte. Aynı dakikalar içerisinde çeyrek altın 684 Türk Lirası tutarında, Cumhuriyet altını ise tam olarak 2.787 Türk Lirası tutarından satılmakta.

Altının mevcut durumdaki ons fiyatı geçmiş olduğumuz günü, %0,8'lik bir yükselişle 1.887,5 dolar tutarından tamamlamış durumda. Altının ons fiyatında gerçekleşmiş olan bu yükseliş oranına paralel olarak geçmiş olduğumuz gün %0,8'lik değer kazanmış olan gram altın, 415,3 Türk Lirası tutarıyla rekor kapanış gerçekleştirdi. Yeni gün içinde de yükselişle başlamış olan altının gramının ücreti 418 Türk Lirası tutarıyla bütün zamanların en üst seviyesini görmüş oldu. Gram altın saatler tam olarak 15:10'dan itibaren 417 Türk Lirası tutarından işlem görmekte.

Aynı dakikalar içerisinde çeyrek altının fiyatı 684 Türk Lirası tutarından, Cumhuriyet altını ise tam olarak 2.787 Türk Lirası tutarından satılmakta. Yükselişini arka arka altıncı işlem gününe kadar taşımış olan altının ons fiyatı ise şu dakikalar içerisinde 1.893 dolar tutarıyla 2011 senesinin Eylül ayından bu zamana kadar en yüksek seviyesinde bulunmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.