Antalya iline turist yağmaya devam ediyor

Yaz aylarının gelmiş olmasıyla beraber turist konusunda yoğunluk yaşamakta bulunan Antalya ilinde her dakika 1 uçak kalkarak  iniş yapmaya devam ediyor.

Antalya iline turist yağmaya devam ediyor


Yaz aylarının gelmiş olmasıyla beraber turist konusunda yoğunluk yaşamakta bulunan Antalya ilinde her dakika 1 uçak kalkarak  iniş yapmaya devam ediyor. 2019 senesinin Ocak ayından bu zamana kadar 5,4 milyon tane turistin giriş yapmış olduğu Fraport TAV Antalya Havalimanı ise  turistlerin kent içerisine ayak bastığı esnada görmüş olduğu ilk yer olmakta.

Fraport TAV Antalya Havalimanı'nın  eş genel müdürlerinden Deniz Varol ile birlikte  Bilgehan Yılmaz, çalışmalarla alakalı olarak bilgiler aktardı. Deniz Varol, Antalya Havalimanı'nın senelik olarak toplamdaki trafiğinin %80'lik bir kısmının ilk 6 ay içerisinde, %20'lik bir bölümünün de kış sezonu içerisinde yaşanmış olduğunu ifade etti. Varol ayrıca, kış dönemiyle alakalı hareketlendirmeler olması açısından teşvik programlarını hazırlamış olduklarından da söz etti. Toplamda gerçekleşmiş olan trafiğin %80'lik bir kısmının yaz dönemine denk gelmiş olmasının Antalya iliyle alakalı çok ciddi bir husus olduğuna da vurgu yapan Varol, yoğunlukla alakalı kavramın seneye yayılması amacıyla çalışmalar yaptıklarını da ifade etti.

Antalya ilinin güneşinin yanı sıra denizi ve  de kumuyla ünlü bir durumda olduğunu ifade eden Varol sonrasında ise; ''Aslına bakılır ise bütün güzelliklerimiz sadece bunlar ile de sınırlı değil. Spor aktiviteleriyle birlikte doğa ve de  tarihimizle beraber cazibe merkezi konumundayız. Herkes yaz mevsiminde buraya gelmeyi istiyor. Böyle olduğunda ise toplam yolcuların %80'lik bir kısmı da yaz sezonu içerisinde geliyor'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.