Youtube platformundan yorumlarla alakalı yeni bir özellik

Video yayınıyla alakalı olarak nerdeyse tekel bir konumda yer alan ve her  geçtiğimiz gün milyonlarca sayıdaki kişinin ziyaret etmekte bulunduğu YouTube platformu, videoların alt kısımlarına gelmiş olan yorumlarla alakalı olarak çok daha yeni bir önlem alma konusunda hazırlık yapıyor.

Youtube platformundan yorumlarla alakalı yeni bir özellik


Video yayınıyla alakalı olarak nerdeyse tekel bir konumda yer alan ve her  geçtiğimiz gün milyonlarca sayıdaki kişinin ziyaret etmekte bulunduğu YouTube platformu, videoların alt kısımlarına gelmiş olan yorumlarla alakalı olarak çok daha yeni bir önlem alma konusunda hazırlık yapıyor. Platformunda yer alan yorumlarla alakalı olarak çokta iç açıcı bir geçmişi bulunmayan YouTube platformu, yapılmış olan çok kötü ve  de platformun ismini karalamış olan bu yorumların önüne geçebilmek amacıyla çok daha yeni bir özellik denemeye başlamış bir durumda. Bu söz konusu özelikle beraber kullanıcılar, videoların alt kısmına gelmiş olan yorumları görmüyor olacak ve bu  söz konusu özellik Android işletim sistemi uygulaması üzerinde varsayılan bir şekilde ayarlanmış olacak.

XDA Developers tarafından bildirilmiş olan bu yeni özellik şu an içerisinde Hindistan’da aktif bir şekilde kullanılmakta. '‘Beğen’' ile birlikte '‘beğenme’' şeklindeki düğmelerin hemen yanında yer alan '‘yorumlar’' tuşuna bastığınızda yorumları görebilmektesiniz. Bu söz konusu özellik, beklenmeyen yorumlar ile aniden karşılaşma ihtimalinizi azaltmış oluyor.


YouTube platformu, Mart ayı içerisinde reşit durumda olmayan kişileri içermekte bulunan videolarda yorum yapmayı engellemişti. Şu anda yorumları gizlemeyle alakalı bu yeni özelliğin tam olarak ne zaman daha geniş kitleler tarafından kullanılacak olduğu bilinmese bile özelliğin kademeli bir biçimde dağıtılması konusunda bir beklenti var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.