Havalar ısınınca oraya akın etmeye başladılar

Baharın gelmesi ve havaların ısınmaya başlamasıyla beraber Bulgar ile birlikte Yunan  turistlerin Edirne iline olan ilgisi tekrardan artmaya başlamış durumda. 

Havalar ısınınca oraya akın etmeye başladılar


Baharın gelmesi ve havaların ısınmaya başlamasıyla beraber Bulgar ile birlikte Yunan  turistlerin Edirne iline olan ilgisi tekrardan artmaya başlamış durumda. 

Edirne ili içerisinde cuma günlerinde kurulmakta olan ve ''Sosyete Pazarı'' ismiyle bilinen Ulus  Pazarı'na komşu ülkelerin vatandaşları yoğun bir şekilde ilgi göstermekteler. Ulus Pazarının Esnaf Kooperatifi (UPEK) Başkanı  görevinde bulunan Bülent Reisoğlu,  gazetecilere yapmış olduğu açıklama içerisinde, pazarda adeta bir bahar yoğunluğu yaşanmakta olduğunu ifade etti.

Kış aylarına girildiğinde azalmış olan ziyaretçi sayısının havaların ısınması ile birlikte artışa  geçmiş olduğunu da açıkça ifade etmiş olan Reisoğlu açıklamasında; ''Misafirlerimizin çok yoğun bir biçimde yeniden gelmeye  başlamaları bizi  çok mutlu etmekte. Edirne ili, komşu ülkelerden gelmiş olan ziyaretçilerimiz için  fazlasıyla güzel bir yer. Edirne ili içerisinde hem çok kaliteli hem ise çok uygun fiyatlara alışveriş  yapabilmekteler. Kış ayları içerisinde Edirne iline gelişlerinde düşme olmuştu. Fakat baharın  gelmesi ile beraber yeniden artış yaşanmakta. Bu bahsi geçen durum kentin ekonomisine çok büyük bir katkı sağlamakta.  Gelecek günler içerisinde ziyaretçi sayısının artıp sürmesini beklemekteyiz.'' ifadeleri ile konuştu.

Daha önceki aylarda yabancı turistlerle esnafın rahat anlaşabilmesi için el kitapçıkları ve sözlüklerin dağıtımı da yapılmıştı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.