TSK askerler için PUBG konusunda bir uyarı yaptı

Son dönemlerin en popüler oyunları arasında yer alan PUBG isimli yapımla alakalı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri özel bir uyarı yazısı paylaştı.

TSK askerler için PUBG konusunda bir uyarı yaptı


Son dönemlerin en popüler oyunları arasında yer alan PUBG isimli yapımla alakalı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri özel bir uyarı yazısı paylaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri paylaşmış olduğu bu yazı içerisinde askerleri YPG / PKK’lı olan teröristlerin istihbarat çalışmalarına karşı kesin bir dil ile uyardı.

Milyonlarca  sayıdaki oyuncunun oynamakta olduğu ve pek çok rekor kıran PlayerUnknown’s Battlegrounds isimli yapım, son dönemlerin en gözde oyunları arasında lider bir şekilde yer alıyor. Oyuncuların ise oyun içerisinde sesli veyahut yazılı bir şekilde iletişim kurabilme konusunda bir şansı bulunmakta.


PKK ile birlikte YPG’li  olan teröristler, oyun içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin personeliyle birlikte askerlerden istihbarat değeri taşımakta bulunan bilgiler edinmeye çalışmaktalar.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yayınlanmış olan bu çok özel yazı içerisinde terör örgütünün üyelerinin ilk öncelerde arkadaş olarak yaklaşmakta olduklarını, daha sonrasında ise istihbarat değeri taşımakta bulunan bilgileri edinmeyi amaçlamakta olduklarını ifade ederek askerlerle beraber personeli kesin bir dil ile uyardı.

Oyunun ise mevcut durumda oynayan oyuncu sayısının 500 milyon tane seviyelerinde olduğu, günlük durumdaki oyuncu sayısının da 100 milyon taneyi aşmakta olduğu açık bir şekilde belirtiliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.