ING Bank'tan faiz indirimi

ING Türkiye bankası, hem tüketici kişilerin uygun koşullar ile birlikte ev sahibi olmaları hem ise ekonominin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkul sektörünü destekleyebilme konusundaki bir hedefle yeni bir tane daha  konut kredisi kampanyası başlatmış bir durumda.

ING Bank'tan faiz indirimi


ING Türkiye bankası, hem tüketici kişilerin uygun koşullar ile birlikte ev sahibi olmaları hem ise ekonominin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkul sektörünü destekleyebilme konusundaki bir hedefle yeni bir tane daha  konut kredisi kampanyası başlatmış bir durumda. Kampanyanın dahilinde ING Türkiye bankası konut kredisinin miktarı bağımsız bir durumda bulunmak üzere faizle alakalı 3 ila 120 aylık bir vade içerisinde %1,09 seviyesine kadar indirmiş oldu.

Avantaja sahip faiz oranı bulunan konut kredisiyle alakalı kampanyadan yeni kredi isteği olanların yanında mevcut  durumda konut kredisini ING Türkiye bankasına taşıma konusunda isteği olan müşteriler de yararlanabiliyor olacak.

Açıklama içerisinde görüşlerine de yer verilmiş olan ING Türkiye bankasının Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı görevinde buluna nAlper Gökgöz, gayrimenkulle alakalı sektörün Türkiye ekonomisi içerisinde ne kadar önemli bir durumda olduğuna da işaret edip; ''Sektör ile birlikte ekonomiyi destekleyebilmek ve aynı zamanda değişik gelir grupları içerisinde yer alan müşterilerimizin en uygun koşullar ile birlikte ev sahibi olmalarına bir katkıda bulunabilmek amacıyla konut kredisi üzerindeki faiz oranlarımızı güncelleme konusunda bir karar aldık. ING Türkiye bankası olarak, sunmuş olduğumuz avantajlar ve kampanyalarla birlikte müşterilerimizin yanı sıra ekonomiye katkı sağlamayı sürdüreceğiz'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.