Pamukkale Turizm'den açıklama geldi

Pamukkale Turizm, şok bir açıklama yaparak faaliyetlerin devam ettiğini, bu döneme yönelik olarak özel bir faaliyet izni alınmış olduğunu açıkladı.

Pamukkale Turizm'den açıklama geldi


Pamukkale Turizm, şok bir açıklama yaparak faaliyetlerin devam ettiğini, bu döneme yönelik olarak özel bir faaliyet izni alınmış olduğunu açıkladı. Şirketin yetkilileri, mahkemenin iflas  ile ilgili kararına itiraz edecek olduklarını da ifade ederek, hukuki durumdaki sürecin sonuçlanmasının beklenmekte olduğunu açıkça ifade etmiş oldular.

İzmir'in 1. Asliye Mahkemesi, Pamukkale Turizm Şirketi'nin konkordato ile ilgili isteğini kabul etmeyerek firmanın iflasına karar vermiş idi. Pamukkale Turizm şirketi tarafından bugün yapılmış olan açıklama içerisinde, hizmetlerin sürdüğü ifade edilerek şu ifadelere yer verildi; ''Ülkemizdeki ulusal bir değer şeklinde öne çıkan Pamukkale Turizm olarak biz sizleri  sevdiklerinize ulaştırmayı sürdürmek üzere gayretlerimizi devam ettirmekteyiz. Bir zamandır yaşamakta olduğumuz olumsuzlukları aşabilmek maksadıyla gerçekleştirmiş olduğumuz  başvurularla birlikte hukuki süreçler halen sürmektedir. Seferlerimiz içerisinde hiç bir  şekilde değişiklik gerçekleşmemiş olarak, bu döneme özel bir şekilde faaliyet iznimiz alınmış durumdadır. Bütün çalışmalarımız  ise normal  bir seyrinde sürmektedir. Bugüne kadarki süreçte gerçekleştiği gibi bu süreç içerisinde de standartlarımızdan hiç bir şekilde taviz vermemiş olacağız. Sevgi ve de güvenle beraber senelerdir bizi tercih etmekte bulunan bütün yolcularımızın bizleri yalnız bırakmayacak olduklarına da inancımız tamdır. Desteklerinizle ilgili olarak yürekten teşekkür ediyoruz.''

Pamukkale Turizm şirketinin Yetkilileri, iflas ile ilgili kararın kendileri için çok büyük şok olduğunu ifade ederken, gerekçeli kararın hemen sonrasında iflas kararına itiraz edilecek olduğunu, hizmetlerin ise hiç bir şekilde aksamadan sürdüğünü, çalışan personellerin maaşlarının ödenmesi konusunda hiç bir sıkıntı bulunmadığını da açık bir şekilde ifade ettiler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.