Petrokimya endüstrisi Wipelot'la geleceğe hazırlanıyor

Dünya üzerindeki önde gelen şirketlere gerçek zamanlı izleme teknolojileriyle beraber çözüm ortaklığı yapmaya devam eden Wipelot, sanayi zincirinin en önemli halkalarından biri olarak öne çıkan petrokimya sektörüyle alakalı geleceği referans almış olan yaklaşımlar sunmakta.

Petrokimya endüstrisi Wipelot'la geleceğe hazırlanıyor


Dünya üzerindeki önde gelen şirketlere gerçek zamanlı izleme teknolojileriyle beraber çözüm ortaklığı yapmaya devam eden Wipelot, sanayi zincirinin en önemli halkalarından biri olarak öne çıkan petrokimya sektörüyle alakalı geleceği referans almış olan yaklaşımlar sunmakta. Yeni nesildeki RTLS (Real Time Location System-Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi) çözümleri sayesinde petrokimya endüstrisi içerisinde hem işçi güvenliği hem ise güvenli çalışma ortamı hususunda maksimum  bir şekilde performans göstermekte olan Wipelot, personel yönetiminin yanı sıra proje yönetimi sağlamakta bulunan gelişmiş teknolojiler sayesinde de yüksek katma değer sağlamış oluyor.

Konum belirlemeyle alakalı sistemlerin yanı sıra veri ölçüm ile birlikte analizi ve de  iş güvenliği alanlarında ileri teknolojili çözümleri sayesinde öne çıkmayı başaran Wipelot, bir çok sektörde yer alan öncü şirketlere hizmet sunmaya devam ediyor. RFID (Radio Frequency Identification-Radyo Frekansıyla Kimliklendirme) ve RTLS (Real Time Location System-Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi) hususunda 16 seneden daha çok tecrübesi bulunmakta olan Wipelot, petrokimya sektörü içerisinde de verimliliğin yanı sıra üretkenlikten ödün vermeden pek çok farklı iş sürecini hızlandırmayı hedeflemekte. 

 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.