Tatilciler ara tatil döneminde de Antalya'yı tercih etti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu sene içerisinde ilk kez uygulanan ara tatil dünden itibaren başlamış bir durumda.  Tam tamına 18 milyon tane öğrenci 25 Kasım tarihine kadarki süre içerisinde tatil yapıyor olacak.

Tatilciler ara tatil döneminde de Antalya'yı tercih etti


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu sene içerisinde ilk kez uygulanan ara tatil dünden itibaren başlamış bir durumda.  Tam tamına 18 milyon tane öğrenci 25 Kasım tarihine kadarki süre içerisinde tatil yapıyor olacak. 9 gün boyunca devam edecek bu söz konusu tatili fırsat bilmiş olanlar ise, soluğu şu günlerde hava sıcaklıklarının 25 derece, deniz suyu sıcaklıklarının ise 23 derece kaydedilmiş olduğu Antalya içinde almış bulundu.

Günler öncesinde oteller için rezervasyonlarını yapmış oldukları yerlere yerleşmeye başlayan tatilciler, turizm kenti içerisinde deniz keyfi yapmaya başladı.

Ortalama olarak 50.000 tane tatilcinin gelmiş olduğu Antalya sahilleri üzerinde, bazıları yüzmeyi tercih ederken, bazıları da güneşlenme konusunda tercihte bulundu. Özellikle  de Kemer ilçesi içerisinde doğal güzelliğinden dolayı herkesin dikkatlerini çekmiş olan Ayışığı Koyu, tatilcilerin ilk tercihlerinden bir tanesi oldu.

Antalya Meteorolojisinin 4. Bölge Müdürlüğünde görevli olan yetkililer, kent içerisinde hava sıcaklıklarının 24 Kasım Pazar gününe dek ortalama bir şekilde 23 derece seviyelerinde bulunacağı ve hiç bir şekilde yağış beklenmemekte olduğu da ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.