TESK esnaf için kredi isteğinde bulundu

Türkiye Esnaf ile Sanatkarları Konfederasyonunun Genel Başkanı görevinde bulunan  Bendevi Palandöken, 2 milyon taneye yaklaşan esnaf ile birlikte sanatkarın can suyu kredisi beklemekte olduğunu ifade ederek;

TESK esnaf için kredi isteğinde bulundu


Türkiye Esnaf ile Sanatkarları Konfederasyonunun Genel Başkanı görevinde bulunan  Bendevi Palandöken, 2 milyon taneye yaklaşan esnaf ile birlikte sanatkarın can suyu kredisi beklemekte olduğunu ifade ederek; ''Piyasa koşulları içerisinde esnafımızın nakitle alakalı sıkıntısının giderilebilmesi amacıyla sıfır faize sahip ve de 12 aylık geri ödemesiz bir şekilde  can suyu kredisi hayati bir  önem taşımaktadır.'' şeklindeki i fadelerine yer verdi.

Türkiye Esnaf ile Sanatkarlarının Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı görevinde bulunan Bendevi Palandöken, yazılı açıklaması içerisinde, esnafa özel bir şekilde hazırlanacak can suyu kredi paketlerinin uzun vadeye sahip olmasının gerekli olduğunu da açık bir şekilde bildirdi.

Esnaf ile birlikte sanatkarın, gelişmekte olan teknolojiye bağlı gelişmelere ayak uydurma konusunda zorlanmakta olduğuna da dikkati çekmiş olan Palandöken, can suyu kredilerinin ekonomik dalgalanma ile mücadele etmekte bulunan esnafı rahatlatacak olduğuna da bir vurgu yaptı.

Palandöken ayrıca, sayıları 2 milyon taneye ulaşan esnaf ile birlikte sanatkarın can suyu kredisini 4 bir gözle gözle beklemekte olduğunun altını çizip; ''Piyasa koşulları içerisinde esnafımızın nakitle alakalı sıkıntısının giderilebilmesi amacıyla sıfır faize sahip ve de 12 aylık geri ödemesiz bir şekilde  can suyu kredisi hayati bir  önem taşımaktadır.'' şeklindeki bir değerlendirmede bulundu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.