THY Afrika hatlarını arttırmaya devam ediyor

Türk Hava Yolları (THY), Kongo'da yer alan Pointe Noire isimli kentine tarifeli sefer başlatmış bir durumda.

THY Afrika hatlarını arttırmaya devam ediyor


Türk Hava Yolları (THY), Kongo'da yer alan Pointe Noire isimli kentine tarifeli sefer başlatmış bir durumda.

Türk Hava Yollarının Basın Müşavirliği tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılır ise, Orta Afrika ülkelerinden biri olan Kongo'nun 2. büyük şehri Pointe Noire isimli kent, Türk Hava Yolları'nın Afrika Kıtası içerisindeki 58. destinasyonu şeklinde uçuş ağı içine ilave edildi.

Pointe Noire isimli kente hafta içerisinde 3 frekans şeklinde Librevil (Gabon) aktarmalı  bir şekilde sefer icra etmeye başlayacak Türk Hava Yolları, Atlas Okyanusu'nun hemen kıyı bölgesinde kurulu olan liman kentiyle beraber uçuş ağını tam tamına 125 tane  ülke ve 313  tane farklı destinasyona çıkartmış oldu. Türk Hava Yolları, aynı zaman içerisinde Afrika Kıtası üzerinde en fazla noktaya uçuş gerçekleştiren hava yolu firması şeklindeki unvanını da pekiştirmiş oldu.

Pointe Noire isimli hattın açılışından dolayı gerçekleştirilen özel bir basın toplantısı esnasında konuşma gerçekleştiren Türk Hava Yolları'nın Satış Başkanı (2. Bölgeden sorumlu)  görevinde bulunan Kerem Sarp, ülkemizin bayrak taşıyıcısı pozisyonunda yer alarak, Afrika kıtasında en fazla noktaya uçuş gerçekleştiren hava yolu firması şeklindeki unvanını, bu kıta üzerindeki büyüme stratejisi kapsamında korumakta olduklarına vurgu yaparak; ''Yeni  başlayacak olan uçuşlarımız, Kongo'yla hali hazır bir şekilde bulunan kültürel temaslarımızı çok daha fazla çoğaltmamız açısında da bize yeni fırsatlar tanımış olacak. Önümüzdeki dönemler içerisinde Türk misafirperverliği ile birlikte kesintisiz bir şekilde seyahat gerçekleştirme deneyimini  çok daha geniş bir coğrafya üzerine ulaştırmayı sürdüreceğiz.'' şeklinde konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.