Polis tacizcileri zırhlı arabayla çıkartabildi

Esenyurt ilçesi içerisinde, 1 tane kız çocuğunun yabancı uyruğa sahip bir şahız tarafından taciz edilmiş olduğu iddiası mahalleliyi adeta ayağa kaldırmış oldu.

Polis tacizcileri zırhlı arabayla çıkartabildi


Esenyurt ilçesi içerisinde, 1 tane kız çocuğunun yabancı uyruğa sahip bir şahız tarafından taciz edilmiş olduğu iddiası mahalleliyi adeta ayağa kaldırmış oldu. Mahallelinin bodrum katı içerisinde yer alan evlerinde hapsetmiş olduğu yabancı uyruğa sahip 6 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis ekipleri, 6 şahsı apartmanın kapısının önüne kadar yanaştırmış olduğu zırhlı araç sayesinde çıkartabildi.

Söz konusu bu olay, Çınar Mahallesinde yer alan 1443. Sokaktaki, 10 numaraya sahip apartmanda gerçekleşti. İddialara bakılır ise, bir tane kız çocuğu aynı apartmanda yer alan bodrum kat kısmında yaşayan 12 tane  yabancı uyruklu şahıstan bir tanesi tarafından taciz edilmiş olduğunu annesine anlattı.


Aile bireylerinin bu durumla alakalı konuşmaya başlamasının sonrasında da mahalleli hızlıca yağa kalktı. Mahalleli 12 tane yabancı uyruklu şahsın yaşamını sürdürdüğü bodrum katını bir anda taşlamaya başladı.

Mahalleli daire içerisinde yer alan kişilerin dışarıya çıkmalarına engel olurken bir taraftan da polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise olaylara  hızlı bir şekilde müdahalede bulundu.

Polis ekipleri, bodrum kat kısmında yer alan yabancı uyruğa sahip 6 şahsı gözaltına alıp apartmanın kapısının önüne kadar yanaştırmış oldukları zırhlı aracın içine bindirdi. Esenyurt Polis Merkezine götürülmüş olan bu 6 tane şüphelinin sorgu işlemleri devam ediyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.