THY için turizmle ilgili bir doping

Almanya içerisinde halen süren ITB Berlin Uluslararasındaki Turizm Fuarı'na 180 tane farklı ülkeden çok fazla sayıda katılımcıyla birlikte ziyaretçi akın etmiş oldu.

THY için turizmle ilgili bir doping


Almanya içerisinde halen süren ITB Berlin Uluslararasındaki Turizm Fuarı'na 180 tane farklı ülkeden çok fazla sayıda katılımcıyla birlikte ziyaretçi akın etmiş oldu. Farla ilgili olarak dünyanın pek çok yerinden Türk Hava Yolları'yla İstanbul ilinden aktarmalı olarak Berlin'e uçuş gerçekleştirenlerin sayısında artış oldu..

tüm kıtalardan fuara gidenlerin olması bağlantı saatlerinden dolayı Türk Hava Yolları'nın Berlin uçuşları esnasında yolcu sayılarına olumlu bir şekilde yansımış oldu. Fuara gidişlerden dolayı Türk Hava Yollarının doluluk oranları içerisinde artışlar meydana gelirken, seferler içerisinde yer bulmak ise çok fazla zorlaştı. Business sınıfı içerisinde de doluluk oranlarında meydana gelen artış çok fazla dikkat çekici rakamlara ulaşmış oldu. Pek çok Berlin uçuşu dolu bir şekilde gerçekleştirildi. 

Türk Hava Havayolları, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinden 4 defa Berlin'e uçtuğu esnada, özellikle geniş gövde bulunan Airbus 330 tipindeki uçaklarla gerçekleştirilen bir Berlin seferi esnasında da yolcu sayıları 300 taneyide geçti. 6-ila 10 Mart tarihlerinin arasında yer alan fuar içerisinde Türkiye stantlarına Almanların ilgisi de aralıksız olarak sürüyor. Türk asıllı turizmciler, 10 Mart tarihine kadarki zaman içerisinde ziyaretçilere kapılarını açık tutacağı konusunda açıklamalar yapılan bu fuarda, Almanya'dan daha çok turist getirmek amacıyla çalışmalarına bütün hızı ile devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.