Çorum içerisinde intihar girişimi

Çorum içerisinde bir tane otoparkın çatı katına çıkıp intihar etmeye kalkışan bir  tane genç kız, belediye işçilerinden tarafından son anda kurtarıldı.

Çorum içerisinde intihar girişimi


Çorum içerisinde bir tane otoparkın çatı katına çıkıp intihar etmeye kalkışan bir  tane genç kız, belediye işçilerinden tarafından son anda kurtarıldı.

Öğrenilen bilgilere bakılırsa, Aynalı 2. Sokak içerisinde T. Ö.(23) isimli genç bir kız, 4 katlı otoparkın çatı kısmına çıktı ve intihar etmeye çalıştı. İntihar girişimini fark eden esnaflar hemen polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbarlardan dolayı olayın yaşandığı yere gelen polislerin isteğiyle sağlık görevlileriyle birlikte itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Genç kızın atlayabilme ihtimaline yönelik olarak her türden tedbirler alınırken çatıya çıkmış olan polislerle birlikte bir belediye işçisi genç yaştaki kızı intihar girişiminden vazgeçirebilmek amacıyla çok uzun bir zaman boyunca uğraştı. Çorum Belediyesi içerisinde işçi olarak görev yapmayı sürdüren Fikret Yumurtkan bir an genç kızın dikkatinin dağılmasını fırsat  bilerek genç kızı kolundan çekip kurtarabildi.

İntiharla ilgili girişimi canlı bir şekilde yayınladılar genç kızı görebilmek amacıyla da otoparka koştular

Diğer taraftan intihar girişimi esnasında aşağıda toplanmış olan meraklı vatandaşlar sosyal medya üstünden canlı yayın gerçekleştirmek amacıyla adeta birbirleri ile yarıştı. Genç  yaştaki kız çatıdan aşağıya indirildikten sonra ise onlarca kişinin kızı görmek amacıyla otoparka koşmakta olduğu görüldü. Vatandaşların bir anda otoparka doğru koşmaya başlaması üzerine polis ekipleri de kalabalığı dışarıya çıkarttı. Polis otosuna alınmış olan genç kız  sağlık kontrolünden geçirilmek amacıyla ekipler tarafından hastaneye gönderildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.