Ümraniye ilçesindeki orman yangınları korkuttu

Ümraniye ilçesinde, ormanlık bir alan içerisinde yangın meydana geldi. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında bölgeye çok  fazla sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.

Ümraniye ilçesindeki orman yangınları korkuttu


Ümraniye ilçesinde, ormanlık bir alan içerisinde yangın meydana geldi. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında bölgeye çok  fazla sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Yangının çıkmış olduğu ormanın hemen yakınlarında yer alan sitenin sakinleri, yangına müdahalede bulunan itfaiye personellerine yardımda bulundu. Yangın çok kısa bir zaman içerisinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Görgü tanığı olanlar, yangını çıkarmış olduğunu iddia ettikleri bir şahsın ise kaçtığını ileri sürdü.

Söz konusu bu yangın, saatler 21:00 civarında Tepeüstünde yer alan Yeşilvadi bölgesindeki bir ormanlık alan içerisinde çıktı. Ormanın yakınlarında yer alan sitenin oturanları tarafından farkına varılan yangın hızlı bir şekilde itfaiye ile birlikte polis ekiplerine ihbar edildi. Kısa zaman içerisinde olayın yaşandığı yere intikal eden itfaiye personelleri yangına müdahalede bulunurken, ormanın 2 değişik bölgesinde de yangın çıkmış olduğu konusunda ihbarı gelmiş oldu. Bölgeye pek çok ilçe üzerinden itfaiye ekibi yönlendirildi. Yangın söndürmeyle alakalı çalışmalara sitede oturanlar da katkıda bulundular. Ormanlık durumda bulunan alanın 3 değişik noktasında meydana gelen yangın 30 dakika süren çalışmanın hemen sonrasında kontrol altına alınmış oldu.

Polis ekipleri ise görgü tanıklarından almış oldukları özel  bilgiler doğrultusunda şüpheli şahısları yakalamak amacıyla hızlı bir şekilde çalışmalar başlattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.