Süleyman Soylu'dan çok önemli açıklamalar

İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, Ankara ili içerisinde gazi ve gazi aileleriyle toplandığı özel yemek programı esnasında konuşma gerçekleştirdi.

Süleyman Soylu'dan çok önemli açıklamalar


İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, Ankara ili içerisinde gazi ve gazi aileleriyle toplandığı özel yemek programı esnasında konuşma gerçekleştirdi. Bakan görevinde bulunan Soylu, Zeytin Dalı ile birlikte Fırat Kalkanı isimli harekatlardan sonra 354.000 tane Suriyelinin ülkelerine geri dönüş yaptığı konusunda açıklama yaptı. Terör örgütlerinden biri olan PKK'nın içinde yer alan eleman sayısının ise 600 tanenin altına gerilemiş olduğunu ifade eden Soylu; 'Geçtiğimiz 2 sene içerisinde örgütün dağ kadrosu %78 oranında bir gerileme gösterdi' ifadelerine yer verdi.

Soylu daha sonra, Jandarma ile Sahil Güvenlik Akademisi içerisinde gerçekleştirilmiş olan ''Uluslararası Güvenlik Kongresi'' esnasındaki bir konuşmasında, terör örgütlerinden PKK'nın  en önemli finans ile birlikte eleman ve de  siyaset alanlarının Avrupa'da yer aldığını açıkça ifade etti.

Türkiye içerisinde çok önemli bir darbe kalkışması gerçekleştirmiş olan FETÖ ile birlikte alt unsurlarının Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamakta olduğunun, koruma altında tutulduklarının aslında bir sır olmadığını da açık bir şekilde ifade eden Soylu, tüm bu fotoğrafın iç kısmında küresel durumdaki sistemin kendini koruyamıyor olmasının asıl nedeninin ise lider durumda yer alan ülkelerin, Batı'nın terörü araç haline getirmesi olduğunu açıkça ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.