Yeni sezonun ilk kruvaziyer gemisi Kuşadası'na geldi

Aydın ilinin Kuşadası ilçesine 2019 senesindeki turizm sezonunun ilk kruvaziyer gemisi gelmiş oldu.

Yeni sezonun ilk kruvaziyer gemisi Kuşadası'na geldi


Aydın ilinin Kuşadası ilçesine 2019 senesindeki turizm sezonunun ilk kruvaziyer gemisi gelmiş oldu.

İngiltere'de yer alan Southampton limanından almış olduğu 550  tane yolcusuyla çıkmış olduğu dünya turu dahilinde, tam 22 tane ülke ile birlikte 35 tane limanı ziyaret etmeyi planlamakta bulunan Bahama bayrağı bulunan Black Watch isimli gemi sabah erken saatlerde Ege Port Limanı'na yanaştı.

Gemiden inmiş olan büyük bir kısmı İngiliz asıllı turistler, tur programı dahilinde Selçuk Efes ile birlikte  Didim, Meryemana, Milet ve öteki ören yerlerini dolaştılar.

Kuşadası'ndaki Ege Port Liman İşletmesi'nin Genel Müdürü görevinde bulunan Aziz Güngör, yapmış olduğu açıklama içerisinde, sezondaki ilk kruvaziyer gemisini ağırlıyor olmanın heyecanını yaşamakta bulunduklarını ifade etti. Black Wacth'ın 107 gün süren bir dünya turuna çıkmış olduğunu da aktaran Güngör açıklamasında, ''Büyük bir kısmı İngiliz olduğu açıklanan 550 tane yolcusu ve 372 tane personeliyle sabah limanımıza yanaşmış oldu. Gemi ise saat 20:00'ye kadarki zaman içerisinde limanımızda kalmış olacak, daha sonrasında ise İtalya Napoli’ye gitmek amacıyla harekete geçecek.'' ifadelerine yer verdi. Güngör ayrıca Kruvaziyer turizmi içerisinde 2019 sezonunundan  çok daha fazla umutlu bir durumda olduklarını açık bir şekilde ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.