110 saat sonra gelen mucize, enkaz altında kalan kadın arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler tarafından 110. saatin sonunda bir mucize gerçekleşti, yaklaşık 4 buçuk gündür enkaz altında bulunan kadın canlı şekilde arama kurtarma ekipleri tarafından enkaz altından çıkarıldı.

110 saat sonra gelen mucize, enkaz altında kalan kadın arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında binlerce bina yıkılırken enkaz altında kalan depremzedeleri çıkarmak için zamanla yarış devam ediyor.

Depremin meydana gelmesinden itibaren bölgeye sevk edilen binlerce arama kurtarma ekibi tarafından göçen binalarda arama kurtarma çalışmalarına gece gündüz demeden devam edilmekte.

Son olarak Kahramanmaraş'ta yıkılan binada enkaz altında kalan ve gelecek olan yardımı yaklaşık olarak 110 saat bekleyen bu süre içerisinde hayata tutunmayı başaran Güler isimli kadın arama kurtarma ekiplerine sesini duyurmayı başardı.

Gelen ses üzerine bölgede ısı ölçer cihazlarla birlikte inceleme gerçekleştiren ekipler aldıkları ısı sonrasında enkaz altında yaşam belirtisi alarak göçen binada arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Arama kurtarma ekipleri tarafından saatler süren çalışmalar sonrasında Güler isimli kadın enkaz altından kurtarılarak tekbirler eşliğinde ambulansa bindirildi.

Hastaneye kaldırılan depremzede kadın tedavi altına alınırken, yakınlarının umutlu bekleyişi mutlulukla sonuçta, arama kurtarma ekiplerine sarılarak teşekkür ettiler.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.