1.27 promil alkollü sürücü 7 araç 1 bisikletliye çarptı, bisikletli öldü sürücü yoluna devam etti

Konya'da yaşanan kazada alkollü sürücü seyir halinde ilerlediği sırada önünde bulunan 7 araca ve bir bisikletli adama çarparak yoluna devam etti, kazada bisikletli çocuk hayatını kaybederken polis ekiplerinin durdurduğu alkollü sürücü kazayı farketmediğini aktardı.

1.27 promil alkollü sürücü 7 araç 1 bisikletliye çarptı, bisikletli öldü sürücü yoluna devam etti

Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde gece saatlerinde seyir halinde ilerlemekte olan Yusuf Ü. idaresinde ki araç anayolda seyir halinde ilermekte olduğu sırada yüksek promil alkolüm etkisiyle park halinde ki 4 ve seyir halinde ki 3 araç olmak üzere araçlara çarptı.

Toplam 7 araca çarpan alkollü sürücü Yusuf Ü. daha sonra bisiklet binen yol kenarında bulunan 44 yaşında ki Tercan Akdoğan'a çarparak olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekiler ve araç sürücüleri Akdoğan'ın yardımına koşarken durum 112 ekiplerine bildirildi. İhbar sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde otomobilin çarptığı bisikletli Tercan Akdoğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Kaçan sürücüyü yakalamak için harekete geçen polis ekipleri çevredeki vatandaşların bilgisine başvurmaları sonrasında plakası belirlenen alkollü olan sürücü Yusuf Ü.'yü yakalamak için çalışma başlatıldı. Çok geçmeden Yusuf Ü.'nün nerede olduğunu belirleyen polis ekipleri 1.27 promil alkol alan ve Tercan Akdoğan'ın kazada ölmesine neden olan sürücü Yusuf Ü.'yü tutuklayarak emniey müdürlüğüne götürdüler.

Kaza bölgesinde olay yeri inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonrasında Akdoğan'ın cansız bedeni morga kaldırıldı ve polis ekipleri tarafından yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.