20 yaşında ki genç kızın ölümüne neden olan sürücü 1 yıl sonra tahliye oldu

Bursa'da geçtiğimiz yıl ekim ayında karantinada olması gereken sürücü alkol alarak dışarıya çıkmış, 180 kilometre hızla aracıyla ilerlediği sırada önünde ilerlemekte olan araca çarpmasıyla birlikte 20 yaşında ki genç kız hayatını kaybetmişti, olay hakkında görülen mahkemede tutuklanan alkollü sürücü olaydan geçen 1 yılın ardından kaldığı cezaevinden tahliye edildi.

20 yaşında ki genç kızın ölümüne neden olan sürücü 1 yıl sonra tahliye oldu

23 Ekim 2021 tarihinde İstanbul - İzmir otoyolunda seyir halinde 180 kilometre hızla ilerlemekte olan R.T.K., aynı istikamette ilerlemekte olan Burak B. idaresinde ki araca arkadan çarptı. 

Kaza sonrasında Burak B.'nin yan koltuğunda yolcu konumunda bulunan 20 yaşında ki Ceren Özkürkner araçtan fırlamış ve kaza sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. 

Kazanın yaşanması sonrasında bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından yapılan kontroller sonrasında kaza sebebiyet veren sürücü R.T.K.'nin 2,53 promil alkollü olduğu ve karantinada olması gerektiği öğrenildi. 

Olay sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan R.T.K. Bursa 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından şahsa 12 yıl hapis cezası verilmiş ve cezaevine gönderilmişti. 

Mahkeme heyeti tarafından verilen 12 yıl ceza sonrasında cezaevinde kalan R.T.K. kazanın yaşanmasından 1 yıl sonra tahliye edildi. Kızının ölümüne neden olan alkollü sürücünün tahliye olduğu haberini alan acılı anne ise duruma isyan etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.