260. ve 261. saatte gelen mucizeler, enkaz altındakiler saatler süren çalışma sonrasında kurtarıldı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgede arama kurtarma ekipleri tarafından enkazlarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor, son olarak 260. ve 261. saatte sağ olarak çıkan iki kişi vatandaşları ve arama kurtarma ekiplerini büyük sevince boğdu.

260. ve 261. saatte gelen mucizeler, enkaz altındakiler saatler süren çalışma sonrasında kurtarıldı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında 38 bini aşkın kişi deprem nedeniyle enkaz altında kalarak hayatını kaybetmiş, depremden yaralı olarak kurtarılan vatandaşlarında hastanelerde tedavilerine devam edilmekteydi.

Bakılmadık enkaz bırakmayacaklarını ifade eden arama kurtarma ekipleri tüm umutlarıyla birlikte bölgede arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Hatay'ın Antakya İlçesi Odabaşı Mahallesi'nde bulunan özel bir hastanenin yıkılması sonucunda enkaz altında iki kişinin sağ olduğunu belirleyen arama kurtarma ekipleri zamanla yarışına başladı.

Arama kurtarma ekipleri tarafından saatler süren çalışmalar sonrasında ulaşılan Mustafa Avcı depremin 260. saatinde, Mehmet Ali Şakiroğlu ise depremin 261. saatinde enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.

Oluşturulan yaşam koridoruyla birlikte enkaz altında kalan iki kişi arama kurtarma ekipleri tarafından vatandaşların tekbirleri eşliğinde ambulansa alınarak sahra hastanelerine sevk edildi.

Enkaz altından depremin 12. gününde sağ olarak çıkan iki kişiyi gören vatandaşlar büyük sevinç yaşarken, bu anlara şahitlik edenler ise gözyaşlarına hakim olmadılar.

Bölgede arama kurtarma ekipleri tarafından enkaz altlarında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.