51 saat sonra gelen mucize, 5 yaşında ki çocuk 3 saatlik mücadeleyle kurtarıldı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin tahribatının fazla olması sonrasında en çok etkilenen şehirlerden birisi de Hatay oldu, yaşanılan deprem felaketi sonrasında şehirde çalışmalarını yürüten ekip enkazdan ses gelmesi sonrasında verdikleri 3 saatlik mücadele sonucunda 5 yaşında ki çocuk enkaz altından çıkarıldı.

51 saat sonra gelen mucize, 5 yaşında ki çocuk 3 saatlik mücadeleyle kurtarıldı!

Kahramanmaraş'ta ard arda gelen depremler sonucunda binlerce vatandaş hayatını kaybederken yine binlerce bina yıkıldı. 

Bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları aralıksız şekilde devam ederken, yaşanılan deprem sonrasında mucizeler olmaya devam ediyor.

Son olarak Hatay'da arama kurtarma çalışmalarını yürüten ekipler tarafından duyulan ses üzerine enkaz altında kalan kişiyi kurtarmak için çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışma sonrasında enkaz altında bulunan 5 yaşında ki çocuk depremin gerçkleşmesinden yaklaşık 51 saat sonrasında sağ olarak çıkarıldı.

Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan küçük çocuk sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.

Yaşanılan olaya tanıklık eden ekipler ve vatandaşlar duygu dolu anlar yaşarken göz yaşlarını tutamadılar, bölgede arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.