52 Yaşındaki kadın 6. kattan düştü

Sultangazi ilçesinde, oturmakta oldukları binada 6. kattan düştüğü açıklanan 52 yaşında bulunan kadın olayın yaşandığı yerde yaşamını yitirdi.

52 Yaşındaki kadın 6. kattan düştü


Sultangazi ilçesinde, oturmakta oldukları binada 6. kattan düştüğü açıklanan 52 yaşında bulunan kadın olayın yaşandığı yerde yaşamını yitirdi.

Olay ise, dün akşam saatler 19:00 civarında İsmetpaşa Mahallesinde yer alan 85 Sokak içerisinde gerçekleşti 6 katlı  bir binanın çatı katı üzerinde ikamet eden Ruhiye Keser (52), yaklaşık olarak 20 metrelik bir yükseklikten tespit edilemeyen bir sebepten dolayı düştü. Sesi duymuş olan apartman sakinleriyle birlikte sokaktan geçmekte olan vatandaşlar durumla alakalı olarak polis ile birlikte sağlık ekiplerine bir ihbarda bulundu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık ekipleri ise, Keser'in yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi. Polis  ekipleri bölgeye şerit çekti ve olay yeri incelemesi gerçekleştirdi. İncelemenin sonrasında ise Ruhiye Keser'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

Ruhiye Keser'in düşmüş olduğu esnada evde yer alan eşi Mustafa Keser ise, polise vermiş olduğu ifadesi içerisinde, ''Ben oturma odası içinde namaz kıldığım esnada, bir ses duydum. Pencereden aşağıya baktığımda kalabalık olduğunu fark ettim. Aşağı indiğim zamanda eşimin cansız durumdaki bedeniyle karşılaştım. Eşimin psikolojik problemleri vardı. Düştü mü yoksa intihar mı etti? Bilmemekteyim. Eşim 2018 senesinde de bir kez intihar girişiminde bulunmuştu'' ifadelerine yer verdi.

Diğer taraftan kadının düşme anı da güvenlik kameralarına anbean yansımış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.