6 ay önce kuzenininden gelen evlilik teklifini reddetmesi nedeniyle vurulan Emine hemşire tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti!

Karaman'da yaklaşık olarak 6 ay önce yaşanan olayda kuzeninden gelen evlilik teklifini reddeden Emine Ay, kuzeni tarafından vurulması sonrasında hastanede tedavi altına alınmıştı, 6 aydır hastanede tedavi altında bulunan Ay, durumunun ağırlaşması sonrasında doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

6 ay önce kuzenininden gelen evlilik teklifini reddetmesi nedeniyle vurulan Emine hemşire tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti!

Konya'da oturmakta olan ve şehirler arası yolcu otobüsünde muavinlik yapan Hüseyin B., geçtiğimiz sene Karaman'da bulunan Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşire olarak görev yapmakta olan kuzeni Emine Ay'ın yanına giderek evlilik teklifinde bulundu. 

Kendisine kuzeninden gelen evlilik teklifini kabul etmeyip reddeden Emine Ay'dan cevap alan Hüseyin B., gelen olumsuz cevap üzerine bölgeden ayrılarak silahını aıp tekrardan geri döndü. 

Silahıyla birlikte geri dönen Hüseyin B. tetiği çekerek kuzeni Emine Ay'a kurşun yağdırdı ve sonrasında da aynı silahı göğsüne dayayarak ateşleyip intihara kalkıştı. 

Yaralanan Hüseyin B. ile Emine Ay gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrasında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Emine Ay doktorlar tarafından ameliyata alındı, ameliyat sırasında 3 kez kalbi duran Emine Ay bir böbreğinide kaybetti. Ailesinin isteği üzerine Karaman'da, Konya'da bulunan hastaneye sevk edilen Emine Ay'ın tedavisine burada devam edilmeye başlandı.

Yaklaşık 6 aydır hastanede tedavi altına alınan Emine Ay durumunun ağırlaşması üzerine doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan Emine Ay'ın hayatını kaybetmesine neden olan kuzeni Hüseyin B. ise geçtiğimiz Kasım ayında tedavisinin tamamlanması sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.