7 aylık dini nikahlı eşini öldüren şahıs için ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet istendi

Isparta'da 7 aylık hamile dini nikahlı eşini aralarında çıkan tartışma sonrasında pompalı tüfekle vurarak öldüren Şehmuz Gezen hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi, Gezen'in dini nikahlı eşini bir erkeğe dikkatli şekilde bakması nedeniyle öldürdüğü ortaya çıktı.

7 aylık dini nikahlı eşini öldüren şahıs için ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet istendi

Isparta'da 1 Mart tarihinde yaşanan olayda eşiyle boşanma aşamasında olan 7 aylık hamile Raziye Karabuğa yaklaşık olarak 1 yıldan bu yana dini nikahlı eşi Şehmuz Gezen arasında bilinmeyen nedenlerden dolayı araçta tartışma çıktı. 

Tartışma sonrasında Gezen aracında bulundurduğu pompalı tüfekle Karabuğa'nın yüzünden ve göğüsünden ateş etmesi nedeniyle ağır yaraladı. Ağır yaralı olan Karabuğa'yı aracıyla birlikte Isparta Şehir Hastanesi'ne getiren Gezen daha sonra yaralı ve hamile olan kadını hastanenin önüne bırakarak hızl aracıyla bölgeden uzaklaştı.

Talihsiz kadının ağır yaralı şekilde hastane önüne bırakılması sonrasında sağlık ekipleri harekete geçti, yapılan incelemeler sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye bırakılan Raziye Karabuğa'nın bebeği ile birlikte hayatını kaybettiği belirlendi. 

Raziye Karabuğa ve karnında ki bebeğinin öldüğü olay sonrasında Şehmuz Gezen'i yakalamak için çalışma başlatan ekipler çok geçmeden Gezen'in izine rastlayarak yakalayıp gözaltına aldı. 

Karakola götürülen zanlı ifadesinin alınması sonrasında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Isparta 2.'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Şehmuz Gezen hakkında ''Gebe olduğu bilinen kadını öldürme'' suçundan dolayı ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezasını içeren iddianame kabul edildi. 

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede olay gününü anlatan katil zanlısı Şehmuz Gezen Karabuğa ile birlikte mesirelik alana gidip içki içtiğini daha sonra oradan ayrılarak biraz daha içtiğini ve sonrasında Raziye Karabuğa ile birlikte konuşmaya başladıklarını açıkladı. 

Gezmeye çıktıkları sırada benzinliğe uğradını belirten Gezen yanında bulunan dini nikahlı eşi Karabuğa'nın benzinlikte bulunan adama dikkatli şekilde bakması sonucunda aralarında tartışma çıktığını araçta bulunan pompalı tüfekle sürücü kapısından içeriye 2 el ateş ettiğini belirtti.

Daha sonra ağır yaralanan dini nikahlı eşini hastaneye götürdüğünü belirtti. İddianamenin kabülü sonrasında duruşmanın 9 Eylül tarihinde görüleceği açıklandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.