Yok böyle hırsız! Çaldığı paralarla canlı yayın açtı, ''Nasıl harcayacağımı bilemiyorum'' dedi!

Denizli'de hırsızlık için girdiği evde bulunan yaklaşık 300 bin TL değerinde ki para ve ziynet eşyalarını çalan hırsız, çaldığı paralarla JASAT ekibi tarafından yakalandı. Pişkin hırsızın sosyal medyadan iki tomar para ile canlı yayın yaptığı, canlı yayında ise ''Eşek gibi çalışıyorum, gecem gündüzüm belli değil'' dediği anlar ortaya çıktı.

Yok böyle hırsız! Çaldığı paralarla canlı yayın açtı, ''Nasıl harcayacağımı bilemiyorum'' dedi!

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde bulunan evi izleyen ve daha sonrasında da evin etrafını keşif yaptıktan sonra önce ki gün saat 10:00 sularında Abdulbaki K. motorla gelerek gizlice eve girdi. Hırsızın daha öncesinde ailenin dışarıya kaçta çıktığını bilmesi nedeniyle 5 saat boyunca evin her yerinde didik didik para aradı ve 300 bin TL değerinde ki para ve ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı.

Besicilik yaptığı öğrenilen aile işlerinin bitirmeleri sonrasında eve geldiklerininde eşyalarının alt üst olduğunu görmeleri sonrasında durumu jandarma ekiplerine bildirdiler. Gelen ihbar üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarmanın dedektifleri olan JASAT ekipleri harekete geçti ve bölgeye sevk edildi.

Evde jandarma ekipleri tarafından yapılan detaylı çalışma sonrasında ve güvenlik kameralarının takip edilmesiyle hırsızlık olayını Abdulbaki K.'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan JASAT ekipleri hırsızın kimliğini belirlemeleri sonrasında nerede olduğunu bulmak için çalışma başlattı.

Adım adım takip edilerek yakalandı

Olay sonrasında Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç ve Araştırma Timi (JASAT) ortak çalışmasıyla Abdulbaki K.'nin eğlence merkezinde olduğu belirlendi. Hırsınızın yakalanması için düğmeye basan ekipleri eğlence merkezine operasyon düzenleyerek çaldığı paralarla eğlenmeye giden Abdulbaki K.'yı kıskıvrak gözaltına aldılar. 

Abdulbaki K.'nin çaldığı paranın 35 bin liralık kısmıyla telefon aldığı ve paranın bir kısmınıda harcadığı öğrenildi. İfadesinin alınması için karakola götürülen Abdulbaki K. biten işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi, adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan hırsızlık zanlısı Abdulbaki K.'nin çaldığı paralarının bir kısmını yanına alarak sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açtığı ortaya çıktı. İki tomar parayla canlı video paylaşan Abdulbaki K. ''Eşek gibi çalışıyorum, gecem gündüzüm belli değil, parayı bulunca ne yapacağımı bilemiyorum'' dediği anlarda sosyal medyada gündem oldu.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.