760.000 Lira tutarındaki parasını dolandırıcılara kaptırdı

Telefon ile arayıp kendilerini bir polis gibi tanıtarak ''FETÖ'cü emlakçılar için operasyon gerçekleştiriyoruz'' şeklinde kendilerine inandırmış olan dolandırıcıların son kurbanı ise emekli durumdaki Ali Rıza Irmak oldu

760.000 Lira tutarındaki parasını dolandırıcılara kaptırdı


Telefon ile arayıp kendilerini bir polis gibi tanıtarak ''FETÖ'cü emlakçılar için operasyon gerçekleştiriyoruz'' şeklinde kendilerine inandırmış olan dolandırıcıların son kurbanı ise emekli durumdaki Ali Rıza Irmak oldu. Satmış olduğu arsası ile birlikte bankadan çekmiş olduğu krediden elde etmiş bulunduğu toplamdaki 760.000 lira tutarındaki parayı dolandırıcılara vermiş olduğunu açıklayan emekli Ali Rıza Irmak, polise ihbarda bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Asayiş Şubesi Yankesicilik ve de Dolandırıcılık Büro Amirliğine gelmiş olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan emekli olan 63 yaşında bulunan Ali Rıza Irmak, Ataşehir'de yer alan arsasının satışıyla birlikte elde etmiş olduğu 710.000 lira tutarıyla beraber bankadan çekmiş olduğu 50.000 lira tutarındaki parasını dolandırıcılara kaptırmış olduğunu ifade edip şikayetçi oldu.

Parasını dolandırıcılara kaptırmış olan Irmak; ''Polis olduklarını ifade eden telefondaki şahıs, ''FETÖ''cü emlakçılar için bir operasyon gerçekleştiriyoruz. Yardımına ihtiyacımız bulunuyor. Arsanı satmanı istemekteyiz. Bu alım ve satım esnasında ise onları takip edip yakalayacağız'' ifadelerine yer verdi.

Ataşehir'de yer alan yaklaşık olarak  500 metrekarelik büyüklüğe sahip arsayı 710.000 Türk Lirası tutarına sattım. Telefonda yer alan şahıs arsa parasını aldıktan sonra ise hiç bir şekilde durmadı. Bir tane bankada FETÖ'cüler bulunduğunu, operasyonu sürdüreceklerini, kendilerine de yardım etmesi amacıyla bankadan kredi çekmesinin gerekli olduğunu ifade etti. Bankaya gidip 50.000 Türk Lirası tutarında kredi çektim. Onu ise onlara verdim'' ifadeleri ile  konuşmasını sürdürdü.

Ali Rıza Irmak'ın kendisine ait durumdaki yazlığını satmak üzere olduğu esnada 86 yaşında bulunan babası kendisini uyardıktan sonra satmaktan son anda vazgeçmiş olduğu da öğrenildi. Irmak'ın ihbar etmesi üstüne polis ekipleri, dolandırıcıları aramakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.