Adana'da 49 yaşında ki adamın kızını ve erkek arkadaşını öldürdüğü ortaya çıktı

Adana'da 28 Şubat tarihinde yaşanan olayda kızını ve erkek arkadaşını öldüren baba yakalanması sonrasında emniyette biten işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana'da 49 yaşında ki adamın kızını ve erkek arkadaşını öldürdüğü ortaya çıktı

28 Şubat günü Adana'nın Çukurova İlçesi Örcün Mahallesi'nde çevrede ki vatandaşlar tarafından yerde bir erkek ve bir kadının hareketsiz şekilde yattığının görülmesi sonrasında durum 112 ekiplerine bildirildi.

Yapılan ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda yerde yatan iki kişinin kafalarına sıkılan kurşun nedeniyle hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri tarafından cesedin bulunduğu alanda yapılan inceleme sonrasında 24 yaşında ki Zülfiye Dopoğlu ve 27 yaşında ki Abdülsamet Kocaman'ın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Bölgede bulunan polis ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonrasında Dopoğlu ve Kocaman'ın nişanlı olduğu belirlenirken, mahalleden bir aracın olay sonrasında hızla geçtiğinin tespit edilmesi sonrasında araç ve sahibini bulmak için çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışma sonrasında tespit edilen aracın sahibinin öldürülen Zülfiye Dopoğlu'nun babası olduğu tespit edildi ve baba M.D. ekipler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Karakola götürülen 49 yaşında ki baba M.D. sorguya alınması sonrasında, kızının erkek arkadaşıyla evlenmesine karşı çıktığını, yaşanan tartışma sonrasında kızını ve sevgilisini öldürdüğünü itiraf etti.

Gelen itiraf sonrasında M.D. emniyette biten işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanması sonrasında cezaevine gönderildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.