Akrep ve yılanlar mahalleliyi bıktırdı

Kocaeli ilinde yer alan bir  tane mahalle, evlerine girmeye başlayan yılanların yanı sıra akrepler sebebiyle zor günler geçirmekte.

Akrep ve yılanlar mahalleliyi bıktırdı


Kocaeli ilinde yer alan bir  tane mahalle, evlerine girmeye başlayan yılanların yanı sıra akrepler sebebiyle zor günler geçirmekte. Bölgenin çok hızlı bir şekilde temizlenmesini talep eden bölge halkı, kendileriyle birlikte çocuklarının can sağlığı amacıyla çok büyük bir korku yaşamaya başlamış durumda.

Kocaeli ilinde yer alan Darıca ilçesi içerisinde, evlerine girmeye başlayan yılan ve akreplerden dolayı korku içinde yaşamaya başlamış olan vatandaşlar, hayvanların barınmakta olduğu otla beraber çalıların yer aldığı alanın temizlenip ilaçlama yapılmasını talep etti.

Darıca ilçesinde yer alan Abdi İpekçi Mahallesinde yer alan Ayazma Caddesi üstünde bulunan evlerde ikamet eden vatandaşlar, yılanların yanı sıra akrep ve de fareler sebebiyle korku içinde yaşamaya başlamış durumda. Mahallede yaşamını sürdürenler, evlerine girmeye başlayan akreplerin yanı sıra yılan ve de farelerden dolayı zor anlar yaşamaya başlamışken, bazı zamanlarda ise itfaiyeden de yardım talep ediyor. Vatandaşlar ayrıca, hayvanların barınmakta olduğu evlerinin çevresinde yer alan ot ve de çalıların bulunduğu alanın temizlenmesininin yanı sıra ilaçlama işlemlerinin gerçekleştirilmesini, bunun ise devamlı bir hale getirilmesini talep etti..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.