Aksaray'daki trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi

Aksaray ili içerisinde cenazeye gittikleri bilgisine ulaşılan bir tane ailenin içinde yer aldığı araç, beton mikserine çarptıktan sonra, takla atarak kaza yaptı.

Aksaray'daki trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi


Aksaray ili içerisinde cenazeye gittikleri bilgisine ulaşılan bir tane ailenin içinde yer aldığı araç, beton mikserine çarptıktan sonra, takla atarak kaza yaptı. Söz konusu bu kaza esnasında 1 kişi yaşamını yitirirken 3 kişinin de yaralandığı bilgisi iletildi.

Söz konusu bu kaza ise, saatler 09:15 civarında Aksaray - Adana karayolu üzerinde yer alan 10. kilometre üstünde gerçekleşti. Arif Gülşen (37) tarafından kullanılan 16 GA 564 plakasına sahip araç, Ali Karaöz (50) tarafından kullanılan ve 68 AAE 119 plakasına sahip olan beton mikserinin sol taraftaki arka lastiğine çarptıktan sonra takla atmaya başladı.


Kaza esnasında otomobil şoförü olarak açıklanan Arif Gülşen ile  birlikte annesi olduğu öğrenilen Ümmügülsüm Gülşen (65)'in yanı sıra kız kardeşi olduğu öğrenilen Hande Sayaroğlu (24) ile birlikte teyzesi olduğu açıklanan Kamile Güney (75) yaralandılar. Kamile Güney ise, olayın yaşandığı yere intikal eden sağlık personellerinin bütün müdahalesine karşın yaşamını kaybetti. Yaralı durumda bulunan üç kişi de ambulanslar ile birlikte Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralı durumdaki vatandaşlarının sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.