Amerika'da Müslüman, Yahudi ve Hristiyan din adamları bir araya gelerek depremzedeler için dua etkinliği yaptı!

Tüm dünyada asrın afeti olarak nitelendirilen depremlerin ardından depremden etkilenen 10 ilimiz için başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Yurt dışından da onlarca ülke deprem bölgesi için seferber olurken bir destek de Amerika'dan geldi. Washington kentinde bir araya gelen din adamları depremde hayatını kaybedenler için dua etkinliği düzenlediler.

Amerika'da Müslüman, Yahudi ve Hristiyan din adamları bir araya gelerek depremzedeler için dua etkinliği yaptı!

Merkezüssü Kahramanmaraş olan 7.7. ve 7.6'lık depremler sonrası 10 ilde büyük yıkım yaşanırken can kaybı 35 bini aştı. Arama kurtarma çalışmlarının hız kesmediği bölgeye tüm dünyadan nakdi yardımlar, insani ihtiyaç malzemeleri ve manevi destekler gelmeye devam ediyor.
Deprem bölgesi için bir destek de Amerika'dan geldi. Washington’daki Georgetown Üniversitesi'nde Türkiye ve Suriye’de depremlerden etkilenenler için Müslüman, Yahudi ve Hristiyan din adamlarının katıldığı dua etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinlikte  bir araya gelen din adamları depremde hayatını kaybedenler ve etkilenen tüm depremzedeler içi dualar etti.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.