Depremde bir babanın ailesi için canını feda ettiği ortaya çıktı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde bir babanın 1,5 yaşında ki kızı ve eşi için deprem esnasında devrilecek olan dolaba yaslanarak eşine ve çocuğuna yaşam boşluğu oluşturarak kendini feda ettiği öğrenildi.

Depremde bir babanın ailesi için canını feda ettiği ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında bölgede binlerce ev yıkılırken acı haberler gelmeye devam ediyor.

Aradan geçen 10 güne rağmen çalışmaları sonlandırmayan ekipler umutlarını kaybetmeyerek bölgede bulunan enkazlarda arama kurtarma çalışmalarına devam ediyorlar. 

AFAD kordinesinde gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları kapsamında bölgede enkaz altında bulunan ölü veya yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarfeden ekipler şahitlik ettiği olay sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Kahramanmaraş'ta bulunan Güzel Apartmanı'nın deprem sonrasında göçmesi nedeniyle arama kurtarma ekipleri tarafından enkaz altında bulunan aileye ulaşmak için çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından saatler süren çalışmalar sonrasında enkaz altında bulunan anne ve 1,5 yaşında ki kızı sağ olarak çıkartılıp oluşturulan yaşam koridoru sonrasında ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Enkaz altında bulunan babanın ise deprem esnasında dolabın eşi ve kızının üzerine devrilmemesi için dolaba yaslandığı ve eşi ile kızını oluşturduğu yaşam boşluğunda bu şekilde kurtardığı öğrenildi.

Baba Ali Yavşan ise enkaz altında kalması sonrasında hayatını kaybederken, arama kurtarma çalışması gerçekleştiren ekipler olay sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.