Aniden otobüsün önüne düştü

Kayseri ili içerisinde, buzlanmış olan yolda kontrolden çıkıp kaymaya başlayan halk otobüsü, tekrar aynı yol üzerinde kayan ve de kaldırıma çarpıp durabilen bir otomobile çarptı.

Aniden otobüsün önüne düştü


Kayseri ili içerisinde, buzlanmış olan yolda kontrolden çıkıp kaymaya başlayan halk otobüsü, tekrar aynı yol üzerinde kayan ve de kaldırıma çarpıp durabilen bir otomobile çarptı. Çevrede yer alanların uyarısı üstüne otomobilinden inmiş olan şoför, kaymakta bulunan otobüsün altında kalmaktan  ise şans eseri kurtulabildi. O anlarda bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza ise, sabah erken saatlerde Merkez Melikgazi ilçesine bağlı bulunan Eskişehir Bağları Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Danişmentgazi - Çarşı arasındaki seferi  gerçekleştiren 38 AB 240 plakasına sahip olan halk otobüsü, buzlanmış yolda kayıp, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda aynı şekilde kayıp yol kenarında durmayı başaran otomobile çarptı. Çevrede yer alanların uyarısı ile birlikte otomobilinden inmiş olan şoför çarpmanın şiddeti ile birlikte otobüsün önüne düşüp, yaklaşık  olarak 20 metre kadar sürüklendi. Uyarıda bulunmuş olan çevrede yer alan kişilerin yolun kenarına çelmiş olduğu şoför, otobüsün altında kalmaktan  ise son anda kurtulmayı başarırken, halk otobüsü de çok zor bir şekilde durdu. Olayın yaşanmış olduğu o anlar ve çevrede yer alan kişilerin bağrışları da vatandaşlar tarafından cep telefonları ile birlikte kayıt altına alındı. Otomobil şoförünün sağlık durumunun ise  iyi olduğu konusunda bir bilgi verildi.. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.