Pokemon Go'dan PVP ile ilgili özellik

Pokemon Go isimli oyun çıkmış olduğu ilk zamanları içerisinde herkesin dikkatini çekmeyi başarabilmiş ve çok daha büyük  bir başarıya imza atmıştı, ancak güncellemeler fazla yavaş geldiğinden dolayı oyuncuların büyük bir bölümü oyuna karşı ilgisini kaybetmişti.

Pokemon Go'dan PVP ile ilgili özellik


Pokemon Go isimli oyun çıkmış olduğu ilk zamanları içerisinde herkesin dikkatini çekmeyi başarabilmiş ve çok daha büyük  bir başarıya imza atmıştı, ancak güncellemeler fazla yavaş geldiğinden dolayı oyuncuların büyük bir bölümü oyuna karşı ilgisini kaybetmişti. Aslında kitlesinin  çok büyük bir bölümünü elinden kaçırmış olsa bile, kemik yapıdaki bir oyuncu tabanı toparlamış oldu.

Pokemon Go içerisinde en fazla beklenmekte olan özelliklerden bir tanesi olarak öne çıkan PVP bu güncellemeyle birlikte oyuncuların kullanımına sunulmuş oldu. Oyuncular ise bu güncelleme ile birlikte Ultra ya da En İyi Arkadaşlar listesinde yer alan kişilerle nerede olurlar ise olsunlar mücadele edebiliyor olacaklar fakat bir takım şartlar mevcut. PVP modu içerisinde arkadaşınız ile savaşabilmek amacıyla en az 10. seviyede olabilmeniz gerekli.

Gelmiş olan yeni güncellemenin dikkatleri çeken en önemli özelliklerinden bir tanesi  de artık yakında yer alan herhangi bir arkadaşınız ile savaşa başlayabilmek amacıyla yalnızca QR kodunu taratabilmeniz yeterli olacak. Güncelleme yapıldıktan sonra sağ alt kısımda açılmış olan menüde yeni bir savaş isimli sekmeye tıklayıp karşınıza çıkmış olan kodu, arkadaşınızın kendi telefonunun kamerası ile taratacak olması yeterli. Taratmadan hemen sonra ise savaşa herhangi bir detay ile uğraşmaya gerek kalmadan direkt bir şekilde başlayabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.