anlı yayında itiraf geldi, 6 aydır aranan kadının cansız bedeni bulundu!

6 aydır kayıp olarak aranmakta olan Mine Kocadağ’ın eşi yayınlanan televizyon programının canlı yayınında işlediği cinayeti itiraf etti.

anlı yayında itiraf geldi, 6 aydır aranan kadının cansız bedeni bulundu!

Edinilen bilgilere göre Denizli'nin Pamukkale İlçesi Gözler Mahallesi'nde eşi M.K. ile yaşamakta olan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ yaklaşık 6 ay önce ortadan kayboldu.

18 Ağustos 2022 tarihinde eşiyle yaşadığı kavga sonrasında evden ayrıldığı iddia edilen Mine K.'ın kaybolması sonrasında ekiplerle birlikte arama çalışması gerçekleştirilmiş ancak kaybolan kadına ait herhangi bir iz bulunamamıştı.

Olayın ardından geçen zaman sonrasında Mine K.'ın ağabeyi T.K. kardeşinin öldürüldüğünü, cinayeti ise eşi M.K'nın işlediğini iddia ederek özel bir kanalda yayınlanmakta olan programa başvuruda bulundu.

Programda işlenmeye başlayan olayda Mine K.'ın eşi M.K. cinayeti işlemediğini Mine'nin kaybolduğunu aktararak üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi.

Yayınlanan programdan uzun süredir Mine K.'ın kaybolması olayı işlenmekteyken eşi M.K.'den itiraf geldi, eşini aralarında çıkan tartışma sonucunda öldürdüğünü, cesedini ise çuvala koyduktan sonra iş yerinin yakınında bulunan çöplerin içerisine bıraktığını belirtti.

Canlı yayında gelen itiraf sonrasında harekete geçen ekipler bölgeye ulaşırken Mine K.'ın cesedinin olduğu çuval bulundu, olayla ilgili soruşturma devam etmekte.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.