Asker'den yeni gelen 25 yaşında ki genç mahallede bulunan su kuyusunda ölü olarak bulundu!

İstanbul'da kaybolması sonrasında 1 haftadır her yerde aranan 25 yaşında ki gencin cansız bedeni su kuyusunda bulundu, acı haberi alan aile üyeleri olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Asker'den yeni gelen 25 yaşında ki genç mahallede bulunan su kuyusunda ölü olarak bulundu!

İstanbul Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan su kuyusunda bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını gören çevrede ki vatandaşlar 112 ekiplerine haber vererek yardım istediler.

Gelen ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi, olay yeri inceleme ekiplerinin bölgeye sevk edilmesi sonrasında yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında bulunan cansız beden otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Adli tıp kurumunda yapılan inceleme sonrasında bulunan cansız bedenin 25 yaşında ki Bahadır Ekiz'e ait olduğu, gencin ise 1 hafta önce kaybolması sonrasında her yerde arandığı öğrenildi.

Aileye gelen acı haber sonrasında acılı aile bölgeye gelerek sinir krizi geçirdi, öte yandan Ekiz'in yeni askerden geldiği evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

25 yaşında ki gencin kesin ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsi sonrasında belli olacak, olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği aktarıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.