Anne ve çocuk feci kazada yaşamını kaybetti

Konya ilinin Kulu ilçesi içerisinde otomobille bir TIR'ın çarpışması sonrasında anne ile çocuğu yaşamını yitirirken baba ise yaralanmış oldu.

Anne ve çocuk feci kazada yaşamını kaybetti


Konya ilinin Kulu ilçesi içerisinde otomobille bir TIR'ın çarpışması sonrasında anne ile çocuğu yaşamını yitirirken baba ise yaralanmış oldu.

Söz konusu bu kaza, saatler 21:45 civarında Konya  - Ankara Karayolunun üzerinde yer alan Türkiye Şoförler ile Otomobilciler Federasyonunun Tesislerine yakın bir bölgede gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, Ankara ilinden Aksaray yönüne doğru seyir durumunda bulunan E. K. idaresinde bulunan 73 DN 343 plakasına sahip bir TIR'la mola verdikten sonra tesisten çıkıp Aksaray yönüne doğru dönmeye çalışmakta olduğu ifade edilen E. Ç. (34) yönetiminde bulunan 42 ABC 813 plakasına sahip bir otomobil çarpıştı.

Kaza esnasında, otomobil içerisinde yer alan şoför ile birlikte eşi ve  de çocuğu yaralanmış oldu. Yaralılar arasından şoförün eşi  olan R. S. Ç. ambulans ile birlikte olayın yaşandığı yerden Ankara iline hastaneye sevk edilmiş oldu. Şoförle birlikte 5 yaşında bulunan çocuğu K. Ç. ise ambulanslar ile birlikte hızlı bir şekilde Kulu Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralı bir durumda olan R. S. Ç. Ankara ili içerisinde götürüldüğü hastanede, çocuğu olan K. Ç. ise Kulu Devlet Hastanesi içerisinde kurtarılamayıp yaşamını yitirdi. Sağlık durumunun ağır olduğu konusunda bilgi aktarılan şoför E. Ç. ise gerçekleştirilen müdahalelerin hemen sonrasında Konya iline sevk edilmiş oldu.

Kazadan sonra TIR şoförü gözaltına alınmış bir durumdayken, soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.