Anne ve oğlunun ölüme neden olan saldırgan en yakını çıktı

Gaziantep'te gece saatlerinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda anne ve oğul hayatını kaybetmiş üç kişi ise yaralanmıştı, olay sonrasında ekipler tarafından yakalanan saldırgan verdiği ifadesinde amcası ile aralarında yaşanan husumet nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Anne ve oğlunun ölüme neden olan saldırgan en yakını çıktı

Gaziantep'te Kartal Mahallesi'nde oturmakta olan Yılmazer ailesinin evine gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan saldırı sonrasında bölgeye ihbar üzerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken saldırganı yakalamak için ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

Anne ve oğul öldü üç kişi yaralandı

Yaşanan silahlı saldırı sonrasında bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri tarafından saldırının düzenlendiği evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrol sonucunda kurşunların isabet ettiği anne Fatma Yılmazer'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olaydan yaralı olarak kurtarılan Cebrail Yılmazer, gelini Pınar Yılmazer (25) ile torunları Ayaz ve Irmak Yılmazer Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hastameye kaldırılan yaralılardan Cebrail Yılmazer doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Katil zanlısı jandarmadan kaçamadı

Anne ve oğulun öldüğü üç kişinin ise yaralandığı olay sonrasında bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri tarafından saldırıyı Ahmet Yılmazer'in gerçekleştirdiği belirlendi ve yakalanmasına yönelik geniş çaplı arama başlatıldı.

Katil zanlısının yakalanmasına yönelik harekete geçen jandarma ekipleri Kartal Mahallesi'nin kırsal alanında Ahmet Yılmazer'i saldırıyı gerçekleştirdiği tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan katil zanlısı ifade işlemleri için karakola götürülürken, sorguda amcası ile arasında yaşanan husumet sonrasında olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti, biten ifade işlemleri sonrasında Yılmazer çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.