Annesini, abilerini ve yengesini öldüren polis memuru meslektaşları tarafından gözaltına alındı!

Bursa'da ailesiyle miras meselesi yüzünden tartışma yaşayan polis memuru yanında bulundurduğu tabancasıyla annesini, iki ağabeyini ve ağabeyinin yengesini öldürdü, zanlı polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Annesini, abilerini ve yengesini öldüren polis memuru meslektaşları tarafından gözaltına alındı!

Olay Bursa'nın Orhangazi İlçesi Gölyolu Çamlık mevkisinde meydana geldi. Bingöl Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çevik kuvvet polisi olarak görev yapmakta olan 29 yaşında ki Adem Ergüner işinden bir süreliğine izin alarak ailesinin yaşadığı Orhangazi İlçesi'ne geldi. 

Ailesinin yanına geldikten bir süre sonra Ergüner milas meselesi yüzünden ailesiyle birlikte tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içerisinde kavga dönüşürken polis memuru olarak görev yapmakta olan Adem Ergüner yanında bulundurduğu beylik tabancasını çıkararak annesi Bedriye Ergüner, abisi Remzi Ergüner, eşi Fatma Ergüner ve diğer abisi Mehmet Ergüner'i tabancayla vurdu ve sonrasında hızla bölgeden kaçmaya başladı.

Gelen silah seslerini duyan çevrede ki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirirken, bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından evde 4 kişi silahla vurulmuş halde bulundu, bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde silahla vurulmaları sonrasında ağır yaralanan dört kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında anne Bedriye Ergüner, abi Remzi Ergüner, eşi Fatma Ergüner ve diğer abi Mehmet Ergüner'in cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan ailesini kurşun yağmuruna tutarak bölgeden kaçan Adem Ergüner Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü, yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.