Önce 3 çocuğunu iple astı, sonrasında da intihar ederek canına kıydı!

İstanbul Sancaktepe'de eşinin eve terketmesi sonrasında baba Mehmet A. evde bulunan 3 çocuğunu alarak önce yemek yedirdi sonrasında da sitenin kazan dairesine girerek 3 çocuğunu iple astıktan sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

Önce 3 çocuğunu iple astı, sonrasında da intihar ederek canına kıydı!

Olay İstanbul Sancaktepe Fatih Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre teknisyen olarak çalışmakta olan Mehmet A.'dan haber alamayan sitede ki vatandaşlar daha sonrasında şahsın arkadaşını arayarak durumu bildirdi.

Mehmet A.'nın arkadaşı kendisine ulaşamasıyla birlikte polis ekiplerine haber verdi, gelen ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından çilingir yardımıyla binanın kazan dairesine girildi.

Kazan dairesine giren polis ekipleri 7 ve 13 yaşlarında iki erkek çocuğun ve bir kız çocuğunu iple asılmış halde ölü buldu, iple asılan çocukların yanında da Mehmet A.'nın cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Polis ekipleri tarafından sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonrasında üç çocuğun ve Mehmet A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgeye sevk edilmesi sonrasında ekipler tarafından kazan dairesinde yapılan detaylı inceleme sonrasında dört kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Yaşanan olaylar sonrasında polis ekipleri site sakinlerinin ifadesine başvururken, sitenin yemek yerinde çocuklarıyla birlikte yemek yiyen Mehmet A.'nın daha sonra kazan dairesine giderek olayı gerçekleştirdiği iddia edildi, Mehmet A.'nın eşinin ise bir süre önce çocukları bırakarak evi terkettiği öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından bölgede yapılan gneiş çaplı inceleme sonrasında yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.