Annesini taciz eden şahsı döverek öldüren genç adama 11 yıl 8 ay hapis cezası verildi!

Ankara'da sokakta gördüğü kadını sözlü şekilde taciz eden şahıs kadının oğlu tarafından döverek öldürülmüştü, yaşanan olay sonrasında davada mahkeme kararını verdi, taciz edilen kadının oğlu 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Annesini taciz eden şahsı döverek öldüren genç adama 11 yıl 8 ay hapis cezası verildi!

Geçtiğimiz aylarda Ankara'da meydana gelen olayda annesine sokak ortasında sözlü tacizde bulunduğunu iddia eden genç, annesini taciz eden Ramazan D. ile kavga etmeye başlamış sonrasında da aldığı darbelerden dolayı Ramazan D. sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Ramazan D.'nin hayatını kaybetmesi sonrasında polis ekipleri tarafından taciz edilen kadının oğlu Yusuf Şavur gözaltına alınmıştı. Biten işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Şavur ile ilgili devam edilen davada sonuca varıldı. 

Davanın görüldüğü sırada savunma yapan Şavur "Annemi uzaklaştırmak isterken karşılaştık. Birbirimize vurduk. Olayda ben de yaralandım. Bir anlık öfkeyle vurdum. Böyle olacağını bilseydim vurmazdım. Bu olay nedeniyle hayatım mahvoldu, pişmanım." ifadelerini kullandı.

Ramazan D.'yi öldürmesi sonrasında tutuklanan Yusuf Şavur'un görülen mahkeme sonrasında tutukluluk halinin devamına karar verilirken, Şavur'un avukatı tarafından mahkemeye yapılan itiraz kabul edilmedi ve annesini taciz ettiği adamı öldürmesinden dolayı Yusuf Şavur'a 11 yıl 8 ay hapis cezası verildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.