Gezmek için geldiği Yalova'da kayalıklardan düşmesi sonucunda genç kadın hayatını kaybetti!

Yalova'nın Altınova İlçesi'nde arkadaşlarıyla. birlikte kayalıklarda fotoğraf çekilmeye giden. genç kadın yaklaşık olarak 50 metre yükseklikte bulunan kayalıklardan düşmesi sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti.

Gezmek için geldiği Yalova'da kayalıklardan düşmesi sonucunda genç kadın hayatını kaybetti!

Olay Yalova'nın Altınova İlçesi Ayazma Mahallesi'nde yaşandı.
 
Kocaeli'de ailesiyle birlikte yaşamakta olan 33 yaşında ki Semiha Sözer yanına aldığı iki arkadaşıyla birlikte Altınova İlçesi'ne gezmeye geldi. 

Altınova'da bulunan tarihi ve doğal güzellikleri arkadaşlarıyla birlikte gezmekte olan Semiha Sözer ve arkdaşları doğa yürüyüşüne çıktıkları sırada kayalıklarda fotoğraf çekilmek istediler.

Fotoğraf çekilmek için kayalıkların üzerine çıkan Semiha Sözer dengesini kaybetmesi sonucunda yaklaşık olarak 50 metre yükseklikten aşağıya düştü, Sözer'in kayalıklardan düştüğünü gören arkadaşlarıda can havliyle durumu 112 ekiplerine bildirdi. 

Semiha Sözer'in kayalıklardan aşağıya düşmesi sonucunda ihbar üzerine bölgeye AFAD ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan ekipler kayalıklardan aşağıya inerek Semiha Sözer'in cansız bedenine ulaştılar. 

Bölgede yapılan inceleme sonrasında Sözer'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı, olay sonrasında bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafından Sözer'in arkadaşları ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.